BANDAR BARU SETIA AWAN PERDANA

- Setiawan, Perak


TERES | SEMI-D


Bandar Baru Setia Awan Perdana adalah sebuah perbandaran yang dirancang dengan teliti. Direka bentuk dengan rumput hijau, landskap flora & fauna yang indah berwarna-warni, jalan raya 100’ lebar dengan laluan khas untuk basikal dan ia juga mempunyai pelbagai laluan masuk dan keluar ke kawasan kediaman, komersial dan kemudahan yang tersedia ada.

Kesejahteraan dan gaya hidup yang aktif sudah pasti terjamin dengan adanya lebih daripada 50 kemudahan sukan dan rekreasi, masa anda pasti akan diluangkan dengan baik.

HARGA BERMULA DARI RM 178K!!

 

Setia Awan kini sedang memberi keutamaan kepada anda yang mahukan kediaman mampu milik.

Projek yang sedang giat dijalankan dan sudah terjual lebih 5,000 unit ialah Projek Bandar Baru Setia Awan Perdana (BBSAP).

Projek BBSAP merupakan
projek perumahan kerjasama
antara Setia Awan dan PKNP


Mengapa BBSAP perumahan berpotensi tinggi?


Ini disebabkan keadaan sektor ekonomi, pelancongan, industri Daerah Manjung itu sendiri. Dimana di Manjung itu sendiri merupakan sumber utama pelancongan negeri Perak. Kerana terdapatnya Pulau Pangkor dan Teluk Batik yang menjadi tumpuan pelancong - pelancong di dalam mahupun luar negara.

Tambahan pula, dengan adanya West Coast Expressway ( WCE ) yang mana menghubungkan Banting (Selangor) ke Taiping (Perak) yang dijangka dibuka kepada awam pada 2019. Oleh itu, BBSAP itu sendiri merupakan pilihan utama untuk kediaman sendiri mahupun pelaburan hartanah.

 

Housmora berperanan penting dalam membantu pelanggan menguruskan hal ehwal pembelian rumah BBSAP sejak projek perumahan BBSAP ini dijalankan dari tahun 2016.

Kami dipertanggungjawabkan oleh Setia Awan untuk membantu bakal pembeli terutamanya penjawat awam memeriksa status kelayakan, menguruskan pinjaman perumahan dan dokumen pembelian bagi perumahan BBSAP

KOMUNITI YANG MENJADI IDAMAN

Maklumat Lanjut Tentang Projek Ini

 
  • Bilik Tidur : 3
  • Bilik Air : 2
  • Keluasan Persegi : 1300
  • Type Development : Single Storey
  • Development Size : 1,023 Acres
  • Development : Satellite Township
  • Title : Malay Reserved Land
  • Amenities : Wellness & Green Lung

KOLEKSI RUMAH


D’Arwana 20′ X 65′D’Azalea 33′ X 60′D’Almanda 33′ X 60′Kemudahan


Inginkan kediaman yang kondusif serta pelbagai kemudahan yang boleh dinikmati? Housmora punyai segalanya!

Kemudahan untuk melakukan aktiviti senaman seperti trek jogging, kolam renang bersaiz Olimpik, gelanggang badminton, futsal dan bola keranjang telah tersedia. Selain itu, terdapat juga tasik tropika, Garden Maze, taman permainan untuk kanak-kanak yang luas dan juga Eco Garden bagi yang cintakan tanaman hijau.

Central Park

Club House


LOKASI YANG STRATEGIKBandar Baru Setia Awan Perdana berada
di lokasi paling strategik. Ia dihubungkan
dengan pelbagai laluan keluar masuk
ke kawasan kediaman, komersial dan
kemudahan yang tersedia ada.

 

Miliki Rumah di Bandar Baru Setia Awan Perdana Sekarang


SEMAK KELAYAKAN