Siapa Kata Nak Cari Rumah
Harga Bawah RM250K Susah??
Kami Boleh Dapatkannya Untuk Anda!


TAHNIAH!!


Anda berjaya sampai ke Housmora yang SUNGGUH LUAR BIASA!

Kami telah membantu lebih 1000+ orang mendapatkan rumah untuk mereka invest atau duduki sendiri. ANDA PUN INGIN DIBANTU?

 
Button 1

SUCCESS STORY #93

" Saya sangat berpuas hati dengan khidmat yg diberikan oleh pihak Housmora. Setiap pertanyaan pelanggan dijawab dgn baik dan sabar. Selain itu, segala perkhidmatan perjalanan dokumentasi dan perjanjian dikecualikan malahan Housmora juga menyediakan rebate untuk pelanggannya. Secara tidak langsung dapat membantu meringankan beban pelanggan. Mereka juga memberikan info terkini berkenaan progres perumahan serta kawasan sekitarnya. Ini memudahkan pelanggan kerana pelanggan tidak perlu mencari info berkenaan perumahan disebabkan kekangan waktu. Terima kasih Housmora"

- Noor Asyikin

Kenapa Housmora Sangat AWESOME??

1) Kami Uruskan SEGALANYA!

Kami ingin anda capai misi mendapatkan rumah idaman pertama anda!

Perkiraan kelayakan untuk membeli rumah, gaji, dokumen yang berkaitan untuk proses pembelian rumah akan diuruskan oleh pihak Housmora. Anda hanya perlu sediakan maklumat yang kami perlukan dan tunggu berita baik daripada kami untuk anda!


2) Telah Membantu Lebih 1000+ Klien

Kami ingin anda tahu betapa MUDAH sebenarnya untuk anda dapatkan rumah pertama!

Kami telah membantu lebih dari 1000 pelanggan untuk membeli rumah yang berharga bawah RM250K.

Mudah, cepat dan yang paling penting, kami akan berusaha sehabis baik untuk melayakkan anda memiliki seunit rumah.


3) Ada HUTANG Pun Tiada Masalah!

YA! Ini yang anda tak tahu! Kami ingin anda LUPUSKAN hutang lapuk (Kad Kredit/Personal Loan dll.) hanya dengan MEMBELI RUMAH dengan kami!

Selain dari dokumen yang selayaknya dihantar kepada pihak berwajib, kami mempunyai 'rahsia besar' berkenaan dokumen yang membolehkan anda sukses memiliki rumah idaman.

Tiada tipu helah, tiada penipuan. Niat kami hanya ingin membantu anda!


4) Harga Rumah Di BAWAH Harga Pasaran!

Harga yang ditawarkan sangat berbaloi jika dibandingkan dengan reka bentuk dan ruang di dalam rumah. Menjelang 2020, harga rumah akan jadi semakin mahal. Namun, dengan Housmora, anda masih mampu miliki seunit rumah teres di bawah harga RM 200,000!

"BELI RUMAH HARI INI & HAPUSKAN HUTANG LAMA HARI INI JUGA!"

Kami Faham Bukan Mudah Nak Beli Rumah Kalau Duit Gaji HABIS Bayar Hutang Dengan Bank.. Tapi Kami Ada Penyelesaian Untuk Anda! Biar Kami BANTU Anda!

Button 1

PERNAHKAH ANDA TERFIKIR?Kemanakah DUIT GAJI yang anda terima setiap bulan?

Kemanakah DUIT SIMPANAN anda hilang selama ini?


ADAKAH DUIT ANDA HABIS UNTUK BAYAR..Hutang LOAN KERETA?

Hutang PERSONAL LOAN?

Hutang KAD KREDIT?

HUTANG dengan Bank ni bukan sekejap.. ada 5 TAHUN, 7 TAHUN, 9 TAHUN.. Gaji pula bukannya naik tiap-tiap tahun!


Senang Cerita.. HARINI DAPAT GAJI, ESOK DUIT DAH HABIS!Dalam Tak Sedar..MASA TERUS BERJALAN.. MASA TAKKAN TUNGGU ANDA!

UMUR CONFIRM MAKIN MENINGKAT DARI TAHUN KE TAHUN..

DULU SINGLE, SEKARANG DAH BERKAHWIN.. DULU ANAK 1 ORANG, SEKARANG ANAK DAH 3-4 ORANG..

HARGA RUMAH PULA DULU MURAH, SEKARANG HARGA MAKIN NAIK! AKAN DATANG?? CONFIRM HARGA LAGI NAIK!


NAK BELI RUMAH, TAPI LOAN TAK LEPAS! YE LAH MACAM MANA NAK LEPAS KALAU HUTANG DGN BANK KELILING PINGGANG??Orang Lain.. Dulu Rumah Sewa, Sekarang Rumah MILIK SENDIRI!

Anda Pula.. Dulu Rumah Sewa, Sekarang Pun MASIH MENYEWA! Nak buat macam mana, Apply Loan Rumah 3-4 Kali Masih TAK LEPAS LEPAS..


KAMI TAHU, ITULAH YANG MENJADI MASALAH KEBANYAKAN ORANG UNTUK MEMBELI RUMAH.. HUTANG MELEBIHI PENDAPATAN, MACAM MANA LOAN NAK LEPAS??
TAPI, HARINI DILEMA ANDA PASTI BERAKHIR! MASALAH ANDA PASTI SELESAI! BIAR KAMI BANTU ANDA SECARA PERCUMA! YA.. P.E.R.C.U.M.A!Anda tak rugi apa-apa pun.. Tak perlu keluar duit 1 sen pun untuk dapatkan bantuan kami!

Button 1
AWAS! KAMI BUKAN AHLONG!!??

SIAPA KAMI DI HOUSMORA?Kami di Housmora komited untuk membantu anda terutamanya penjawat awam yang masih belum mempunyai rumah kediaman mampu milik

Housmora berperanan penting dalam membantu pelanggan menguruskan hal ehwal pembelian rumah sejak projek perumahan mampu milik ini dijalankan dari tahun 2016.

Kami dipertanggungjawabkan oleh Property Developer untuk membantu bakal pembeli terutamanya penjawat awam memeriksa status kelayakan, menguruskan pinjaman perumahan dan dokumen pembelian bagi mana-mana perumahan mampu milik


Jangan Dengar Apa Yang Kami Cakap!

Baca Testimonial Klien-Klien Kami

SUCCESS STORY #96

- Nor Rahkhimi


Selama saya berurusan dengan Housmora untuk memiliki rumah pertama saya, konsultan mereka banyak membantu dalam segala hal. Segala keterangan tentang pembinaan dan dokumen amat memuaskan hati sehingga saya berjaya memiliki rumah saya sendiri. Terima kasih Housmora, you are the best"

SUCCESS STORY #83

- Mohammad Ruzaini


Servis yang diberikan sangat memuaskan dan memudahkan semua urusan saya dalam pembelian rumah ini"

SUCCESS STORY #71

- Muhamad Faiz Fazmi


Servis dan guide yang diberikan oleh ejen memang terbaik dan amat-amat membantu pembeli membeli rumah mampu milik dengan mudah."

SUCCESS STORY #57

- Azliana


"Sepanjang saya berurusan dengan pihak Housmora memang banyak memudahkan kerja saya. Servis yang mereka berikan memang terbaik dan senang untuk saya faham segala proses yang berlaku dalam pembelian rumah ini."

SUCCESS STORY #46

- Syed Muhaimin


"Alhamdulillah, sepanjang saya berurusan dengan mereka, saya dapat melihat kesungguhan mereka untuk membantu pembeli. Terutamanya dalam pengurusan pembelian rumah, loan dan sebagainya. Cuma lebih elok sekiranya pihak ejen dapat memberikan status pembinaan rumah seperti gambar progress, dan keadaan rumah dari masa ke semasa.."
Let Us Help You Today!

Kami Faham Bukan Mudah Untuk Mendapat Rumah Bawah RM 250K...

Button 1
SEMAK KELAYAKAN
powered by proof factor - increase conversions with social proof notifications